Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

 • U zoekt
 • Type
 • Gemeente / Regio

Over ons

Bij Aktimmo primeert de kwaliteit boven de kwantiteit ! Sedert 2002 is Aktimmo richtinggevend in de Haspengouwse vastgoedmarkt met als uitvalsbasis Sint-Truiden. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van Aktimmo & Partners BV, we zoeken zelfstandige vastgoedmakelaars ( BIV-stagiairs ) die de potentie in zich hebben om vennoot te worden. Momenteel volbrengt Sibo zijn BIV-stage bij Aktimmo met als doel finalisatie september 2020. Voor de zomer 2020 zijn we op zoek naar een BIV-stagiair(e) die het in zich/haar heeft om een zelfstandige vastgoedmakelaar te worden en toe te treden tot Aktimmo & Partners BV. 

Aktimmo is een performant vastgoedplatform gebouwd op schaalvoordelen waarbij we specialisten inhuren om alles in gereedheid te brengen om de markt optimaal te bewerken. Onze vastgoedmakelaars moeten doen datgene waar ze het best én onderscheidend in zijn namelijk onderhandelen tot een getekend contract waarbij zowel de verkoper/ de verhuurder als de koper/ de huurder een goed gevoel overhouden.

Gezien ons ervaringstraject zijn we klaar om jong gedreven talent te helpen ontluiken in de boeiende wereld van het vastgoed. Ben je op zoek naar een BIV-stage en heb je het DNA om vennoot te worden dan spreken we graag af.

 • Regine-Wouters-Aktimmo

  Régine Wouters

  Régine (office manager) staat in voor de dagelijkse werking van Aktimmo. Ze verzorgt de administratie, de financiën, het beheer van de huurgelden, de indexeringen. Van zodra een verkoopovereenkomst getekend is, zorgt zij voor de opvolging tot bij de akte en de overdracht van de nutsvoorzieningen, kortom onze verkoopsopdracht stopt pas bij het verlijden van de akte.

 • Sibo-Berebrouckx-Aktimmo

  Sibo Berebrouckx

  Sibo (account manager inkoop / verkoop) gaat actief op zoek naar panden mét potentieel waar jonge alleenstaanden, koppels graag willen wonen en ook het budget voor hebben. Het kwaliteitslabel ‘ Aktimmo ‘ samen met de dynamische aanpak van Sibo zorgt voor een vlotte verkoop aan een correcte prijs. Sibo doet het voorbereidend werk bij de opstart en de commercialisatie van de verkoopdossiers, hij doet de research naar de mogelijkheden van een pand of locatie, kortom hij werkt zich in in de vastgoedmaterie als rechterhand van Stefan. 

 • Stefan-Vanweddingen-Aktimmo

  Stefan Vanweddingen

  Stefan (zaakvoerder vastgoedmakelaar) zijn specialiteit is ‘onderhandelen’ tot het getekend contract! Sedert 2002 heeft Aktimmo een expertise opgebouwd bij het verhandelen van omvangrijkere, complexere vastgoedtransacties in Zuid-Limburg.  Stefan is sedert 1990 actief in de financiën- en  vastgoedwereld en biedt zijn expertise aan om één van de belangrijkste onderdelen van uw vermogen ( uw privaat woning ) aan de juiste prijs naar de markt te brengen en af te ronden.   

Powered by hookstone