Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Over ons

Aktimmo & Partners sinds maart 2022

Opgericht op 6 september 2002, blaast immobiliënkantoor binnenkort twintig kaarsjes uit. Intussen is ook Aktimmo & Partners bv opgericht, kwestie van klaar te zijn voor de toekomst en de continuïteit te bestendigen. Om dit groeiscenario kracht bij te zetten en om als voorloper mee te zijn in de energietransitie verhuist Aktimmo in augustus naar haar nieuw kantoor in De Stadspoort, Luikersteeenweg 54E bus 004 in Sint-Truiden.

Bouwen aan een klein maar uiterst competent en complementair team waarbij de kwaliteit primeert boven de kwantiteit. Die kwaliteit is bij Aktimmo altijd al de bedrijfsfilosofie geweest. En die filosofie wordt nu kracht bijgezet door Aktimmo & Partners bv. Laat ons even de nieuwe mensen voorstellen.

Sibo Berebrouckx trad als eerste partner toe nadat hij bij Aktimmo met succes een traject van vier jaar afsloot: van student over BIV-stagiair-vastgoedmakelaar tot partner.  Stefanie Mathijs startte per februari 22 aan haar BIV-stage vastgoedmakelaar met de ambitie én de overtuiging om door te groeien tot partner. 

Zo belanden wij bij de mensen die er al van bij het begin bij waren.

Régine Wouters houdt het kantoor draaiende als Office Manager en ontzorgt de vastgoedmakelaars van de administratieve en financiële bezorgdheden zodat die helemaal kunnen focussen op hun kerntaak met name de bemiddeling tussen verkopers en kopers en tussen verhuurders en huurders. En last but not least, Stefan Vanweddingen blijft aan boord als managing partner en treedt op als BIV stagemeester om alzo de aanwezige kennis en ervaring over te dragen aan de toekomstige vastgoedmakelaars en partners.

‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugde’, zegt het spreekwoord. In het bedrijfsleven en bij Aktimmo & Partners bv vertaalt zich dat in management by exemplo. De 20 jaar ervaring die ze bij het immobiliënkantoor in huis hebben, pakt niemand hen af. Hierdoor kan er efficiënter en adequater worden ingespeeld op de steeds wijzigende vastgoedvraagstukken die zich stellen. Bovendien is het team altijd sterker dan het individu. Anders gezegd: Met meer kan je meer dan alleen. Je leert ook van elkaar. De uitbreiding van het team, gekoppeld aan verjonging brengt sowieso een WIN-WIN over de generaties heen. Want de overdracht van kennis en ervaring op de jongere generatie zorgt niet alleen voor meer continuïteit en een ruimere en bredere visie, maar maakt ook dat de zo belangrijke en bepalende digitale trein op geen enkel vlak wordt gemist.

 

Powered by hookstone