Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

 • U zoekt
 • Type
 • Gemeente / Regio

Over ons

Aktimmo is een sterk team van 3 personen.

We zijn overtuigd dat we expertises van partners moeten inkopen die gefocust met hun job bezig zijn om het Aktimmo merk verder te ontwikkelen. Die expertises kopen we in bij volgende partners (Confidimmo, BTV, Hookstone, iFox, Renting@Work, Max-Immo, Zimmo, Immoweb, Zizoo, Immosigns, … ).

Gezien ons ervaringstraject zijn we klaar om jong gedreven talent te helpen ontluiken in de boeiende wereld van het vastgoed. Beschik je reeds over een BIV-nummer en heb je de maturiteit om op zelfstandige basis verder te bouwen aan het Aktimmo-merk dan spreken we graag af.

 • Regine-Wouters-Aktimmo

  Régine Wouters

  Régine (office manager) staat in voor de dagelijkse werking van Aktimmo. Ze verzorgt de administratie, de financiën, het beheer van de huurgelden, de indexeringen. Van zodra een verkoopovereenkomst getekend is, zorgt zij voor de opvolging tot bij de akte en de overdracht van de nutsvoorzieningen, kortom onze verkoopsopdracht stopt pas bij het verlijden van de akte.

 • Sibo-Berebrouckx-Aktimmo

  Sibo Berebrouckx

  Sibo (account manager inkoop / verkoop) gaat actief op zoek naar panden mét potentieel waar jonge alleenstaanden, koppels graag willen wonen en ook het budget voor hebben. Het kwaliteitslabel ‘ Aktimmo ‘ samen met de dynamische aanpak van Sibo zorgt voor een vlotte verkoop aan een correcte prijs. Sibo doet het voorbereidend werk bij de opstart en de commercialisatie van de verkoopdossiers, hij doet de research naar de mogelijkheden van een pand of locatie, kortom hij werkt zich in in de vastgoedmaterie als rechterhand van Stefan. 

 • Stefan-Vanweddingen-Aktimmo

  Stefan Vanweddingen

  Stefan (zaakvoerder vastgoedmakelaar) zijn specialiteit is ‘onderhandelen’ tot het getekend contract! Sedert 2002 heeft Aktimmo een expertise opgebouwd bij het verhandelen van omvangrijkere, complexere vastgoedtransacties in Zuid-Limburg.  Stefan is sedert 1990 actief in de financiën- en  vastgoedwereld en biedt zijn expertise aan om één van de belangrijkste onderdelen van uw vermogen ( uw privaat woning ) aan de juiste prijs naar de markt te brengen en af te ronden.   

Powered by hookstone