Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Aktimmo Virtual Tours

Technologie staat niet stil en inmiddels heeft ook de wondere wereld van virtuele realiteit zijn weg naar de vastgoedsector gevonden. Samen met Aktimmo Virtual Tours heeft u zowel als koper als verkoper ongelofelijk veel voordelen bij de aankoop of verkoop van uw pand! Hieronder lijsten we er alvast enkele op.

Voordelen koper

  • Je bekijkt de woning wanneer het jou uitkomt! Je kan verschillende woningen bekijken bij je thuis of bij ons op kantoor met een Virtual Reality Bril, wanneer jij tijd hebt.
  • Woningen bezichtigen kan erg veel tijd in beslag nemen, terwijl je dikwijls al snel weet dat een bepaalde woning niet voor jou is weggelegd. Bij Aktimmo Virtual Tours kan je tot vier woningen bekijken in minder dan 30 minuten. Zo weet je al snel welke woningen voor jou de moeite waard zijn om ook fysiek te bezoeken, op die manier hoef je je niet onnodig te verplaatsen!
  • Met foto's krijg je niet altijd een realistisch beeld van de indeling van de woning. Wanneer je met een Aktimmo Virtual Tour door de woning loopt krijg je direct een beeld of de woning voor jou een efficiënte indeling heeft. Dus zet een Virtual Reality Bril op, en loop rond in jouw toekomstige thuis!

Geïnteresseerd in een woning of bedrijfspand? Bekijk onderaan ons aanbod welk wij voor u virtueel ter beschikking kunnen stellen. Kom zeker regelmatig terug, want er worden steeds meer panden aangeboden met een Aktimmo Virtual Tour. Neem ook eens een kijkje op onze gehele aanbodpagina

Ik heb een vraag of wens een pand te komen bekijken in Virtual Reality!

Voordelen verkoper

Bent u als verkoper geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Laat het ons weten! Wij bieden u graag meer informatie!

  • Uw pand wordt veel vaker gezien en er worden meer mensen bereikt met de hulp van een Aktimmo Virtual Tour.
  • Er zijn veel minder onnodige fysieke bezichtigingen nodig, want via een Aktimmo Virtual Tour krijgen ze bij hun thuis of bij ons op kantoor reeds een levensecht beeld over de woning en zijn indeling!
  • De mensen blijven online langer kijken naar een woning waar ze virtueel kunnen rondwandelen, op die manier worden er meer leads gegenereerd.

Hebt u interesse om uw pand te verkopen met behulp van Aktimmo Virtual Tours? Neem vrijblijvend contact op voor meer info of een gratis schatting van uw woning of bedrijfspand! Uiteraard doen we nog zoveel meer! Dat kan u hier lezen!

Ik wens meer info of een gratis schatting van mijn woning!

 

Ons aanbod met een Aktimmo Virtual Tour:

Powered by hookstone