Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

U wenst uw pand te verhuren?

Verhuren is een delicate evenwichtsoefening. We leggen de lat hoog zowel naar de kwaliteit van de panden als naar de kwaliteit, integriteit van de huurders. Ons team is getraind in het inschatten van kandidaat-huurders en het verzorgen van een state-of-the-art verhuurservice.

Voor uw woning of appartement te huur in Sint-Truiden, Borgloon, Wellen, Alken, Nieuwerkerken, Geetbets, Rummen, … stellen wij u graag onze diensten voor.

Hoe gaan we te werk om uw eigendom te verhuren?

In samenspraak met u als verhuurder bepalen we een markt-conforme huurprijs. Indien u nog niet over een EPC (Energie Prestatie Certificaat) beschikt, kunnen wij dit voor u aanvragen.

Om uw huis of appartement optimaal te kunnen voorstellen aan potentiële huurders zorgen we niet alleen voor een mooie fotoreportage maar ook voor een Aktimmo Virtual Tour. Zo kan de kandidaat-huurder uw huis of appartement bekijken, er door middel van Virtual Reality in rondwandelen, op het moment dat hem/haar het beste uitkomt en zijn er minder onnodige fysieke bezichtigingen nodig.

Voor de selectie van de huurder hanteren we de standaard parameters (opvragen identiteitskaart, loonfiches, vorige huurbetalingen), maar gebruiken wij vooral onze jarenlange expertise om een zo goed mogelijk inschatting te maken van de kandidaat-huurder.
Zo trachten wij tot een goede match te komen tussen verhuurder en huurder.

De huurovereenkomst wordt opgemaakt volgens de geldende huurwetgeving, de huurwaarborg wordt geplaatst bij Korfine, de plaatsbeschrijving wordt aangevraagd, registratie wordt aangevraagd, nutsvoorzieningen worden overgezet op naam van de huurder, enzoverder…
U hoeft zich van alle administratie niets aan te trekken!

Indien u wenst kunnen wij ook het beheer van de lopende verhuring op ons nemen. Dan zorgen we voor een kordate opvolging van de betaling van de huur, jaarlijkse indexering, opvolgen en bemiddelen bij geschillen. Bij schade of niet-betaling starten we de nodige procedures op.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze formules voor verhuur!

Uiteraard staan wij ook ter uwer beschikking voor de verhuur van een handelspand of ander bedrijfsvastgoed! Bel vrijblijvend voor meer informatie!

Neem nu contact met ons op!

Powered by hookstone

Beste klanten,

Ons kantoor is opnieuw open, maar enkel op afspraak toegankelijk. Ook plaatsbezoeken en schattingen mogen we weer uitvoeren, dus aarzel niet om contact op te nemen indien je een pand wenst te verkopen of een bezoek wenst in te plannen.

Uiteraard dienen we de nodige veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, daarom vragen we je  om rekening te houden met de volgende puntjes om in alle veiligheid toch optimale service te blijven verlenen:

  • Vooraf een afspraak maken en tijdig aanwezig zijn op de afspraak.
  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen van kantoor of plaatsbezoek.
  • Bij een plaatsbezoek, gelieve buiten te wachten, wij komen je halen!
  • Mondmasker dragen.
  • Social Distancing.
  • Bekijk deze video voorafgaand aan een plaatsbezoek

De vaste lijnen op kantoor staan opnieuw open, maar we blijven ook bereikbaar via onze mobiele nummers, e-mail en sociale media!

Sluiten