Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

U wenst uw pand te verhuren?

Verhuren is een delicate evenwichtsoefening. We leggen de lat hoog zowel naar de kwaliteit van de panden als naar de kwaliteit, integriteit van de huurders. Ons team is getraind in het inschatten van kandidaat-huurders en het verzorgen van een state-of-the-art verhuurservice.

Voor uw woning of appartement te huur in Sint-Truiden, Borgloon, Wellen, Alken, Nieuwerkerken, Geetbets, Rummen, … stellen wij u graag onze diensten voor.

Hoe gaan we te werk om uw eigendom te verhuren?

In samenspraak met u als verhuurder bepalen we een markt-conforme huurprijs. Indien u nog niet over een EPC (Energie Prestatie Certificaat) beschikt, kunnen wij dit voor u aanvragen.

Om uw huis of appartement optimaal te kunnen voorstellen aan potentiële huurders zorgen we niet alleen voor een mooie fotoreportage maar ook voor een Aktimmo Virtual Tour. Zo kan de kandidaat-huurder uw huis of appartement bekijken, er door middel van Virtual Reality in rondwandelen, op het moment dat hem/haar het beste uitkomt en zijn er minder onnodige fysieke bezichtigingen nodig.

Voor de selectie van de huurder hanteren we de standaard parameters (opvragen identiteitskaart, loonfiches, vorige huurbetalingen), maar gebruiken wij vooral onze jarenlange expertise om een zo goed mogelijk inschatting te maken van de kandidaat-huurder.
Zo trachten wij tot een goede match te komen tussen verhuurder en huurder.

De huurovereenkomst wordt opgemaakt volgens de geldende huurwetgeving, de huurwaarborg wordt geplaatst bij Korfine, de plaatsbeschrijving wordt aangevraagd, registratie wordt aangevraagd, nutsvoorzieningen worden overgezet op naam van de huurder, enzoverder…
U hoeft zich van alle administratie niets aan te trekken!

Indien u wenst kunnen wij ook het beheer van de lopende verhuring op ons nemen. Dan zorgen we voor een kordate opvolging van de betaling van de huur, jaarlijkse indexering, opvolgen en bemiddelen bij geschillen. Bij schade of niet-betaling starten we de nodige procedures op.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze formules voor verhuur!

Uiteraard staan wij ook ter uwer beschikking voor de verhuur van een handelspand of ander bedrijfsvastgoed! Bel vrijblijvend voor meer informatie!

Neem nu contact met ons op!

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten