Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Herbestemmen van vastgoed

Tal van bestaande oude woningen staan op de betere locaties maar een verbouwing naar de hedendaagse wooncomfortnormen kan helaas niet meer aan een verantwoord kostenplaatje .... alzo dringt een herbestemming zich op ! Wij hebben ons gespecialiseerd in het herbestemmen van vastgoed, we onderzoeken welke herbestemming het meeste oplevert voor de verkopende eigenaars om alzo toch nog de hoogste prijs uit de markt te halen. We zoeken en houden van de uitdagingen, bel ons voor een verkennend gesprek.

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten