Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Diensten

Het internet en de digitale ontwikkelingen maken de vastgoedmarkt veel transparanter. De kandidaat-kopers zijn beter geïnformeerd, de kandidaat-verkopers hebben meer hulpmiddelen om hun pand te verkopen.

Waarom kiezen voor Aktimmo? 

We hebben een expertise in onderhandelen en zoeken permanent naar linken die de verkoop/verhuur ten goede komt. Door dagelijks in een markt te werken, zoeken en vinden wij connecties die via het automatisme van het internet niet aan de oppervlakte komen. Aktimmo onderscheidt zich dan ook als makelaar om gefocust linken te leggen tussen verkopers en kopers en tussen verhuurders en huurders en zo resultaten te boeken. Onze focus ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit. Je krijgt immers maar één kans om je eigendom aan de juiste prijs te verkopen !

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten