Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Tweede verblijf

We zien twee grote bewegingen in het vastgoed enerzijds de trek naar de steden die ons de connectiviteit ( het on-line zijn ) bieden wat we nodig hebben om ons dagelijks wonen, werken en ontspannen mogelijk te maken maar anderzijds groeit er een behoefte aan het gedeconnecteerd zijn, het off-line zijn.... het kernwoord bij ons voor de tweedeverblijfsmarkt is de natuurlijke schaarste, geen dertien in een dozijn projecten waar men alsmaar kan en mag bijbouwen. We bestuderen momenteel enkele dossiers die voldoen aan de basisvereisten ... natuur, bergen, meren... peace of mind, ontstressen !!!

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten