Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Liever een persoonlijk gesprek?

De waarde van jouw eigendom nu wordt bepaald door het verleden, de markt nu en de toekomstige ontwikkelingen… Een waardebepaling is gratis of kost hooguit een tas koffie en een goed gesprek. Bel ons voor een afspraak!

Een realistische waardebepaling is zeer belangrijk want indien de waarde te hoog is, zal de woning te lang op de markt staan en onaantrekkelijk worden. Bij een te lage waarde krijgen de kandidaat kopers argwaan of nog erger, de woning wordt binnen een korte termijn verkocht, maar aan een veel te lage prijs. Dit is natuurlijk jammer, want elke eigenaar wenst toch de juiste prijs voor zijn eigendom te krijgen?

Een waardebepaling is bij Aktimmo steeds gratis en vrijblijvend. Dit wordt steeds op een objectieve manier en met de markt in het achterhoofd gedaan. Wij kijken nooit alleen naar de bouwtechnische waarde van de woning, want uiteraard is de enige juiste prijs die waar vraag en aanbod elkaar kruisen. Door onze kennis en ervaring op de markt, hebben wij hier een goed zicht op en kunnen wij u steeds een juiste marktprijs aanbevelen.

Neem zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Powered by hookstone