Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

 • U zoekt
 • Type
 • Gemeente / Regio

Over ons

Aktimmo is een sterk team van 4 personen.

We zijn overtuigd dat we expertises van partners moeten inkopen die gefocust met hun job bezig zijn om het Aktimmo merk verder te ontwikkelen. Die expertises kopen we in bij volgende partners (Confidimmo, BTV, Hookstone, iFox, Renting@Work, Max-Immo, Zimmo, Immoweb, Zizoo, Immosigns, … ).

Gezien ons ervaringstraject zijn we klaar om jong gedreven talent te helpen ontluiken in de boeiende wereld van het vastgoed. Beschik je reeds over een BIV-nummer en heb je de maturiteit om op zelfstandige basis verder te bouwen aan het Aktimmo-merk dan spreken we graag af.

 • Linda-Ory-Aktimmo

  Linda Ory

  Linda (management assistant) heeft de gave van de matching tussen de eigenaars en de huurders. Ze slaagt er in dat Aktimmo tevreden verhuurders én huurders heeft. Haar punctuele aanpak zorgt er  voor dat ieder pand in verkoop compleet gedocumenteerd is en als ‘ een bruid voor het altaar ‘ in de markt komt.

 • Regine-Wouters-Aktimmo

  Régine Wouters

  Régine (office manager) zorgt dat de financiën en de administratie van de opdrachtgevers-eigenaars én van Aktimmo kloppen. Ze verzorgt de opvolging en de overschrijving van de huurgelden, de indexeringen, het oplossen van verhuurprobleempjes samen met Linda… Van zodra een verkoopovereenkomst getekend is, zorgt zij voor de opvolging tot bij de akte en de overdracht van de nutsvoorzieningen.

 • Sibo-Berebrouckx-Aktimmo

  Sibo Berebrouckx

  Sibo (account manager inkoop / verkoop) gaat actief op zoek naar panden mét potentieel waar jonge alleenstaanden, koppels graag willen wonen en ook het budget voor hebben. Het kwaliteitslabel ‘ Aktimmo ‘ samen met de dynamische aanpak van Sibo zorgt voor een vlottere verkoop aan een correcte prijs.

 • Stefan-Vanweddingen-Aktimmo

  Stefan Vanweddingen

  Stefan (zaakvoerder vastgoedmakelaar) zijn specialiteit is ‘onderhandelen’ tot het getekend contract! Sedert 2002 heeft Aktimmo een expertise opgebouwd bij het verhandelen van omvangrijkere, complexere vastgoedtransacties in Zuid-Limburg.  

Powered by hookstone