Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

Helse Hoek

Residentie ' Helse Hoek ' te Hoepertingen gelegen op de hoek van de Sint-Truidersteenweg en de Helshovenstraat combineert het beste van 2 werelden ; de ontsluiting via de Sint-Truidersteenweg waar alle voorzieningen aanwezig zijn ( school, apotheek, groentenwinkel, bakkerij, beenhouwerij, grootwarenhuis, café en bistro, ...) en via de Helshovenweg bereikt u de ziel van het prachtige Haspengouw... fietsen, wandelen, het Bourgondische leven....

De Helse Hoek zal ook zeer energiezuinig worden! Zo wordt het uitgerust met zonnepanelen en zal het voldoen aan de BEN-normen, de norm voor 2021 (Bijna Energie Neutraal) . Gezien de aannemer-vakman zelf de werf in handen heeft, kan er een zeer scherpe prijs/kwaliteit aangeboden worden. Alzo zeer interessant zowel voor de investeerder als voor de eindgebruiker/genieter.

Er zijn nog 6 appartementen beschikbaar met prijzen die variëren van €165.121 tot €273.234 INCLUSIEF KOSTEN (registratierecht, btw,....)

De appartementen moeten slechts betaald worden bij de notariële akte, geen betaling in schijven naargelang de vordering der werken alzo hebt u rustig de tijd om uw woning te verkopen.

Bel Aktimmo om de mogelijkheden te bespreken of kom eens langs op onze kijkdag op zondag 26 mei van 14h00 tot 18h00

 

Meer info in verband met de kijkdag: Klik Hier

HHkijkdagFB (Aangepast)
Powered by hookstone