Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

WAARDEBEPALING

De waarde van jouw eigendom nu wordt bepaald door het verleden, de markt nu en de toekomstige ontwikkelingen… Een waardebepaling is gratis of kost hooguit een tas koffie en een goed gesprek. Bel ons voor een afspraak!

Een realistische waardebepaling is zeer belangrijk want indien de waarde te hoog is, zal de woning te lang op de markt staan en onaantrekkelijk worden. Bij een te lage waarde krijgen de kandidaat kopers argwaan of nog erger, de woning wordt binnen een korte termijn verkocht, maar aan een veel te lage prijs. Dit is natuurlijk jammer, want elke eigenaar wenst toch de juiste prijs voor zijn eigendom te krijgen?

Een waardebepaling is bij Aktimmo steeds gratis en vrijblijvend. Dit wordt steeds op een objectieve manier en met de markt in het achterhoofd gedaan. Wij kijken nooit alleen naar de bouwtechnische waarde van de woning, want uiteraard is de enige juiste prijs die waar vraag en aanbod elkaar kruisen. Door onze kennis en ervaring op de markt, hebben wij hier een goed zicht op en kunnen wij u steeds een juiste marktprijs aanbevelen.

Neem zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvende afspraak!

 U kunt onze plichten rondom uw data lezen in ons volledige privacy statement

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten