Vind vandaag uw nieuwe (t)huis

  • U zoekt
  • Type
  • Gemeente / Regio

BLIJF OP DE HOOGTE

U kunt zich inschrijven voor onze automatische "hou me op de hoogte" dienst. Onderstaande gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden over nieuw of gewijzigd aanbod dat voor u interessant kan zijn. 

Uw gegevens

Zoekgebied

Kies de gemeentes waarin uw interesse ligt.

-

Eigenschappen

Privacy

Wat doen wij met deze gegevens?

  • Wij gebruiken uw naam om u persoonlijk te kunnen aanspreken.
  • Uw e-mail adres wordt gebruikt om u te attenderen wanneer wij een nieuw pand toevoegen in onze database dat matcht met uw hierboven aangegeven voorkeuren. 
    U ontvangt van maximaal 1x per dag een mail met het ons nieuwe / gewijzigde aanbod dat matcht met uw voorkeuren.

U kunt onze overige plichten rondom uw data lezen in ons volledige privacy statement (nieuw venster)

Powered by hookstone

Beste klanten,

 Aktimmo kiest voor een volledige lockdown tot de situatie omtrent het Corona-virus onder controle is.

De bewoners van de huizen zijn zoveel belangrijker dan de bakstenen !

Onze burgerzin geeft duidelijk aan dat het onverantwoord is om nog bezichtigingen voor de verkoop of de verhuur te organiseren in de huidige omstandigheden.

Maar gezien wij reeds ruime tijd de digitale en virtuele evoluties in de vastgoedsector volgen en gebruiken, gaan we proberen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven, zonder fysiek contact. Aangezien iedereen van thuis uit zal werken, zijn we niet langer te bereiken op het vaste nummer. Vanaf vandaag zijn we enkel nog bereikbaar via onderstaande kanalen:

Van op afstand, maar toch samen overwinnen we Corona wel en dan ontvangen we jullie terug graag met een kop koffie op kantoor of in één van de panden bij ons in portefeuille.

Verder nog aan de echte helden van nu, het medisch personeel, de supermarkt medewerkers en alle andere die extra uren moeten maken om ons door deze zware tijd te loodsen: bedankt en goede moed.

#Flattenthecurve

 

Sluiten